MOAR

5 grunde til at jeg “hader” mit barn #2

Første indlæg gik så godt, så hvorfor ikke komme med flere grunde til at hade sit barn?

#1 – Mængden af vasketøj
Sådan et barn har en tendens til at svine sig selv ret meget til, hvilket også betyder virkelig meget vasketøj. Og er man heldig ligesom os, at have fået et barn der savler ualmindeligt meget, ja, så hedder det vask af hagesmække ret ofte – læs hver tredje dag minimum.

#2 – Manipulation
Er der noget L. er god til, så er det at manipulere. Lidt charme, gråd, søde smil eller blot et par be’ om, så er vi hurtigt gået fra nej til “ja, det skal du da”.

Åh altså!

#3 – Legetøjshelvedet
Jeg må da ikke være den eneste førstegangsforælder, der har overvurderet mængden af legetøj sådan et barn har brug for. Og når jeg skriver brug for, så er det nok nærmere, lyst til at eje fra moderens side.

Seriøst, ikke? Så har jeg købt så meget lort – til trods for at hun også har fået virkelig meget. Jeg siger ikke mit barn har to boldbassiner, men altså, det har hun.

#4 – Høflig udenfor hjemmets fire vægge
Én ting der kan få mit pis i kog, er måden, hvorpå børn ændre adfærd udenfor hjemmets fire vægge. Herhjemme kan Lilly sparke, slå, skrige, smide sig på gulvet (den kan også ske i supermarkeder) og faktisk bare gøre alt det hun ikke må.

MEN, når vi er i byen, på besøg hos familie eller venner, til fester mv., så er hun ih så sød. Der skal i hvert fald rigtig meget til for at hun skal ændre sig til det yngel, hun kan være herhjemme.

Hvad er det for noget?

#5 – Sygdomme
Jeg ved ikke, hvor mange gange siden august ’18, vi har været nedlagt med sygdom. Altså samme tidspunkt som hun startede i dagpleje. Tilfældigt?

Det tror jeg ikke.

Og når jeg skriver vi, så er det jo fordi vi andre her i hjemmet, læs mig, får alt hvad hun slæber hjem og dermed også skal ligge syg hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *