MOAR

5 grunde til at jeg “hader” mit barn #4

Endnu et i rækken – for hvem elsker ikke at læse om en mors bekendelser? 

#1 Kasten med mad
Og nej, vi snakker ikke i en madkamp her. Til de der ikke kender mig, så er jeg en kvinde med lidt meget hang til OCD-lignende tendenser, når det kommer til hjemmet og rengøringen. 

Så når Lilsen beslutter sig for at maden ikke passer hende, så passer det bestemt ikke moderen, at selvsamme mad bliver kastet på gulvet i et håndkast. 

På den positive side, skal hun nok blive en fremragende håndboldspiller en dag.

#2 Bekymringerne
Åh! Med småbørn kommer der utrolig mange bekymringer. Som i rigtig mange. Jeg kunne faktisk lave en lang liste med bekymringer. 

Det gør jeg. Der kommer et indlæg – kun med bekymringer.

#3 Ulvetime
Bedre kendt som eftermiddagen blandt voksne uden børn, men ULVE-FUCKING-TIMEN hos voksne med børn. For puha, hvor er det bare en kamp om liv og død.

Forestil jer den vildeste kamp-/dødsscene i et hvilket som helst afsnit af Vikings, GOT – you name it. Tag selvsamme scene, du har i tankerne, og placér denne som erstatning for ulvetimen og erstat krigere med forældre vs. barn/børn og våben med snacks, mad, legetid, indkøb, afhentning – scenarierne kan være mange. 

#4 Selvstændigheden
Lilly har ramt en alder, hvor selvstændigheden virkelig øges for hver dag. Selvsamme selvstændighed man i deres tidlige stadier af livet, har et højt ønske om at indfinde sig hurtigst muligt. 

Det er karma. 

Karma der kommer igen og påminder dig tiden, hvor de var babyer og bare sov dagen væk. Tiden hvor de ikke bekymrede sig over, hvilke sko der skulle på, at mor hjalp med at tage selvsamme sko på eller evnen til at skrige. 

Decisions decisions – toddler style.

#5 Bleskift
Bleskift har faktisk aldrig været et problem for mig. Selvfølgelig lugter bleen ikke altid godt, men det har altid været en mulighed for hygge, sang og ikke mindst nærvær – førhen.

Nu er det tværtimod blevet til en stund med slag, spark, skrig og masser af afføring overalt, skulle indholdet af bleen være dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *