MOAR

5 grunde til at jeg “hader” mit barn #5

Did you miss me? Eller i hvert fald mine grunde til at hade mit barn?

Det er da i grunden længe siden at jeg har udgivet et af de mere humoristiske indlæg. Så derfor præsenterer jeg – endnu et indlæg med grunde til at hun dagligt irriterer mig. PÅ DEN GODE MÅDE – hr. og fru suresen. 

For trods kritik af indlæggene, vælger jeg at starte hvor vi slap og fortsætte min lille serie af disse. Heldigvis er det nemlig ikke alle læsere, der tager alt hvad jeg skriver gran alvorlig.

#1 Projekt smid bleen
Vi har for nylig kastet os ud i et nyt eventyr med Lilly og det er allerede ved at drive os til vanvid. På trods af at hun faktisk er ret sej til det dersens toiletbesøg, ja, så gider hun det denundelyme ikke i vuggern. Beskidte tøj – mød vaskemaskinen.

#2 Diverse nye bakterier
Med skift fra dagpleje til vuggern kommer der så også en masse nye bekendtskaber. Hej hej nye bakterier fra nye børn. Så sygdom har der været nok af, og vi deler gerne ud af bakterierne til både far og mor. Kan du sige hånd,-fod,-mundsyge?

#3 Vildbasse uden lige
Apropos den der vugger, ikke? Vores forsigtige barn er nu en full on vildbasse, som kun ser muligheder frem for begrænsninger. Bevares, det er da også ganske fint at være så modig, men når pædagogerne allerede nu frygter for børnehavetiden, burde jeg så være mere nervøs?

#4 STOP MOR
Med alder kommer sprog, og med sprog kommer bestemmelse – åbenbart.. De mest brugte ord her i hjemmet er nu nej, ked af det og storfavoritten – stop! Og det er vel og mærket kun fra barnets side. 

#5 Legetøjshelvedet
I mit andet indlæg af disse, skrev jeg kort om legetøjshelvedet. Ganske vist uvidende omkring, hvor meget det helvede ville vokse på knap et år. Shit, hvor har hun meget – og vi har endda solgt ud af det, gemt væk, smidt ud og givet videre. Hvad det dog ikke skal ende med, kan jeg kun frygte, men jeg forestiller mig LEGO indretning, en dukkeseng som stol og hendes boldbassin som vores nye seng. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *