Hverdagsliv

Hvilke skænderier har vi flest af herhjemme?

Nå for søren!

Så blev det sgu tid til et indlæg om vores parforhold – og endnu dybere endnu, om vores skænderier. Velkommen indenfor i et uperfekt parforhold med daglige diskussioner og skænderier hen ad vejen.

Så hvad skændes vi egentlig mest om herhjemme?

#1 Økonomi
J. og jeg har vidt forskellige meninger om økonomien, herunder hvordan pengene skal bruges herhjemme. Åh, jeg kan mærke det bliver godt det her. Jeg selv, kan rigtig godt lide at shoppe – nogen vil nok kalde mig shopaholic, imens J. hader at købe ting til sig selv, MEDMINDRE det er i kategorien slik, chips, kage eller andet sødt til ganen. 

Han er lidt af et slikøre!

Derudover er jeg mega pessimist af sind, men af en eller anden forunderlig grund, som kun vor herre må vide hvorfor, er jeg super positiv omkring vores økonomi. Læs for positiv. Jeg er af den overbevisning, at man sagtens kan leve som royale, og stadig kunne spare masser af penge op og samtidig også donere penge til folk med mere behov for dem. 

Den overbevisning hænger heller ikke helt sammen. 

#2 Fordeling af huslige pligter
Ak ja. Den evige diskussion om, hvem der sidst tømte opvaskemaskinen, hvem der sidst hang tøj op eller hvem der sidst støvsugede. Et enkelt svar på alle spørgsmålene, er som regel mig. 

#3 Kønsroller
Tilføjelse til #2. Jeg er så godt gift med én, der ville ønske han levede i 50’erne, fordi han så ikke skulle høre på alt mit brok over at lave de fleste af de huslige pligter.

Kan I se hvor den bærer hen?

#4 Sex og intimitet
Uden at gå for meget i detaljer her, så har vi forskellige behov og nogle gange kan der godt gå et stykke tid (læs længe) før vi ligesom passer den del af parforholdet. Dét udløser selv sagt også en del diskussioner. 

#5 Raserianfald 
Åh, et helt punkt kun til mig – det skulle jeg da ikke have gjort, tak! 

Jeg er en sprængfarlig cocktail af dynamit, drysset med lidt chilipulver, smedet sammen med en atombombe, som hvert øjeblik af dagen kan springe. Puha, jeg får helt ondt af J. Mine mange raserianfald kan godt give anledning til mange heftige skænderier, om absolut ingenting nogle gange. 

#6 Forskelle i personlige holdninger
Et ganske normalt punkt her, tror jeg. Politik, parforhold, venner, religion mv. er alle nogle emner, vi kan debattere ret heftigt. I bund og grund fordi vi er meget uenige. 

Har I nogle ting, der ofte går igen under skænderier?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *