Svære tanker

Man skal ramme bunden før det kan blive godt

⋆ REKLAME FOR GOMENTOR ⋆

En opdatering herfra på mit tidligere indlæg om mit terapiforløb og følelseslivet, jeg var bange for at føle. 

En måned er gået, og nok også lidt mere og derfor synes jeg også, det var på sin plads med en opdatering.

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, så har jeg nok hele mit liv været bange for at mærke efter og bearbejde hændelser, der sker/er sket. Derfor valgte jeg at få hjælp til dette med en GoMentor 24/7 ordning. 

Nu tænker du nok, hvor meget kan have rykket sig på blot en måned?

Det skal jeg sige dig.

Fordelen ved denne ordning, er jo som nævnt tidligere at man kan skrive, som man lyster og derfor har terapi til rådighed 24/7.

Men hvad har det gjort for mig?

For det første vil jeg sige, at jeg har super svært ved at åbne op og specielt i virkeligheden – sådan ansigt til ansigt. Derfor giver denne her ordning også mig mulighed for, at åbne op relativt hurtigt – da jeg blot skal skrive. 

Og skrive er noget jeg kan – #fuckjanteloven.

Med muligheden for blot at blotte sig på papir, så at sige, så har det også gjort det utroligt nemt, at komme ind på sagens kerne – min frygt for at miste igen og ikke mindst miste Lilly.

Katastrofe tankerne har været det værste livet igennem, men netop disse blev blot forstærket gennem min nye kræftrejse og derfor har denne ordning været ekstraordinært fantastisk. 

Jeg lyver ikke, når jeg siger, at enkelte dage har jeg lagt i sengen, tårerne trillende ned ad kinderne, bange for mine egne tanker. Bange for de mange katastrofer min hjerne har kunnet fremkalde.

En forfærdelig følelse, som jeg på ingen måde ønsker at opleve for mange gange. 

En bekymret læser, ville nok blive nervøs på mine vegne med disse meget nedtrykte ord, men for at betrygge jer, er jeg i kontakt med både læge, psykolog samt terapeut. 

Men som man siger, skal det gøre ondt før det kan blive godt – eller man skal ramme bunden før det bliver godt igen.

En knækket sjæl, som rejser sig igen og det er hvad jeg tænker sker. Jeg er endnu ikke klar og jeg har stadig rigtig mange ting at tumle med, men min terapeut Pernille, er med mig. Hun er guiden gennem mørket og hjælper mig utroligt meget.

Og tænk sig, at man kan få sådan en hjælp gennem tekst og internettet. Det er jo det mest fantastiske ved den her GoMentor 24/7 ordning. 

I forhold til frygten for at miste, så er jeg stadig meget bange, men helt lavpraktisk ved jeg nu, hvad der er reel frygt og hvad der er angstens lange klør. Jeg kan skelne. 

Og netop det, var formålet for mig.

Tænker du selv over dit følelsesliv og husker at mærke efter?

Overvejer du selv terapi, kan jeg kun anbefale denne her løsning hos GoMentor og du sparer desuden 37% i januar på deres GoMentor 24/7 ordning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *