
That’s the way the cookie crumbles
24. august 2020
Kender du det at en cookie bare ikke altid er nok?
Derfor er der nu en lækker treat til dig i dag – de bedste chokolade cookies jeg nogensinde har lavet. Haps, og så var der altså lige knap 50 smukke cookies – lige ned i min mave.
Så værsgo’ fra mig til dig og din cookie glade mave.
OBS. Opskriften giver ca. 40-50 store cookies, så du kan med fordel fryse halvdelen af dejen ned. Dejen kan holde sig i op til 3 måneder i fryseren.
Chocolate chip cookies
Forb. tid 3 t 20 min
Tilb. tid 2 t
Samlet tid 5 t 20 min
Ret Dessert
Antal 50
Ingredienser
- 265 g sukker
- 250 g brun farin
- 275 g flydende margarine
- 2 æg
- 475 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 1 tsk salt
- 1 tsk vaniljesukker
- 200 g chokolade
Sådan gør du
- Pisk sukker, brun farin og blødt smør/margarine sammen i en skål indtil dejen er ensartet
- Tilsæt æg og pisk det i et minuts tid mere
- Tilsæt bagepulver, natron, vaniljesukker og salt
- Tilsæt mel lidt af gangen under omrøring
- Tilsæt den hakkede chokolade
- Lad dejen hvile i et par timer i køleskabet eller natten over
- Brug to skeer (svarende til en spsk.) til at lægge dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. OBS. Der kan ca. være 8 cookies på en bageplade, da de spreder sig ved varme
- Bag dem i en forvarmet ovn på 170 graders varme (almindelig ovn) i ca. 20min eller til de er let gyldne i kanterne
- Afkøl de nybagte cookies på en bagerist inden de kan nydes
Og med det siger jeg Bon Appetit.
Håber opskriften er en lige så stor succes hos dig, som dem jeg lavede.

Forrige
Det magiske 2020
Du vil muligvis også synes om

5 grunde til at jeg “hader” mit barn #5
24. august 2020
Det ramte mig..
16. marts 2021