MOAR

Vores “uperfekte” baby

Egentlig havde jeg ikke tænkt at dedikere et helt indlæg til vores søns gevækster, men min indbakke bugner hver gang jeg deler et billede af dem, så her kommer det alligevel 

Præcis som hans storesøster, er August født med gevækster ved ørerne, en ved hvert øre, og som en ekstra overraskelse, en ved øret på kinden. 

Et lille vedhæng, som man måske bedst kan sammenligne det med.

Fælles for dem alle er heldigvis, at de er ganske harmløse og egentlig bare ekstra hud, så at sige. Min veninde var så sød at beskrive det som “for meget lækkerhed i lille ham, så der var nødt til at laves lidt ekstra”. 

Det udsagn trøster vi os med, når der kommer grimme bemærkninger om dem. 

For dem har vi også fået nogle af allerede, hvilket jeg egentlig er ganske uforstående overfor.

Men de dumme bemærkninger begraver vi langt nede sammen med andre dumme bemærkninger in general og så hjælper det jo egentlig også en helt del, at vi er andengangs forældre og den slags ikke betyder noget for os. 

Så længe han er sund og rask, er det vel i bund og grund det vigtigste.

Men hvad skal der så ske med dem?

Helt præcis hvad der skal ske med hans gevækster, er vi endnu ikke informeret om, men Lillys blev fjernet som ganske lille baby, så vores formodning er lidt den samme for August. 

Vi har tid til en konsultation på sygehuset i næste uge, og der får vi svar på hvad, hvornår og hvordan. En ting er dog sikkert – skal de fjernes, som de jo nok skal, hvis ikke han skal mobbes senere i livet, sker det under bedøvelse. 

Lilly fik dem klippet af uden bedøvelse og det var helt enkelt en traumatisk oplevelse for alle parter. Heldigvis er lægerne blevet klogere sidenhen og fundet ud af at den metode skal man holde sig fra.

Men for nu, nyder vi lille August med alle hans ekstra uperfektheder for har vi i grunden ikke alle den slags? Jeg har bygningsfejl på øjnene og Jakob en smule flyveører, men vi synes sgu da egentlig selv at vi er ret perfekte med vores uperfektheder. 

6 kommentarer

 • Mette Marie Moff Andersen

  Hej Tatjana

  Hjertelig tillykke med ham hvor er han skøn❤️

  Han er fin og helt unik som han er ingen tvivl der🙏

  Jeg har ikke det længste skriv men uanset hvad man får med i livet som barn ,så er man bare unik på sin egen måde.

  Jo vi alle har hver vores unikheder vi er ikke forkerte fordi vi er født anderledes det gør os bare mere unikke 🙏❤️

  De bedste hilsner
  Mette

 • Helene

  Han er da sygt lækker – både med og uden gevæksterne 😍

  Kan fortælle at min datter blev født med noget, der lignede – sad på hver side af hendes lillefingre – dog m negle på. Dengang fik vi at vide, at det var fordi, der var “sat af” til tvillinger, og hun så havde fået en lille tråd m det yderste af en lillefinger på hver side – aner den dag i dag ikke om det har noget på sig. Men hendes blev også opereret af, da hun var ca 6 mdr 🥰

 • Vibeke

  Hvor er han fin ❤ Min datter er også født med lidt ekstra lækkerhed i form af ekstra hud ved det ene øre. Hun fik bundet en snor stramt omkring, da hun var en dag gammel og så faldt den simpelthen af efter en uges tid. Hun har i dag en lille skøn knop tilbage som vi altid har omtalt kærligt. I dag er hun 8 år og synes knoppen er både fin og særlig. Det håber jeg, at hun vil blive ved med at synes.
  Jeg håber, at I finder en god løsning for jer.

  • tatjanabreitenstein

   Åh hvor lyder det som en sød historie og absolut en omtale, vi også vil bruge ved August. Vores datter fik fjernet hendes ved øret, da hun var helt lille og har også den sødeste lille knop nu, som vi også kun fortæller kærligt om – og hun synes det er så fedt, nu når lillebror også har dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *