
Jordbærkoldskål
15. juli 2021
Efter en lille rundspørge på Instagram måtte jeg til tasterne igen igen.
I var en hel del interesserede i at få fingre i min opskrift på jordbærkoldskål, så som lovet, værsgo!

Jordbærkoldskål
Den lækreste og letteste sommerfavorit her i hjemmet - jordbærkoldskål. Nyd godt af sommersæsonens mange jordbær og nyd en lækker omgang koldskål med jordbær på terassen i den varme aftensol.
Tilb. tid 20 min
Hviletid 1 t
Samlet tid 1 t 20 min
Ret Dessert
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Ingredienser
Jordbærmos
- 250 g friske jordbær
- 30 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
Koldskål
- 8 past. æggeblommer
- 60 g sukker
- jordbærmosen fra tidligere
- 1 l tykmælk
- 1 l kærnemælk
- 1 vaniljestang
Sådan gør du
Jordbærmos
- Rens de friske jordbær og halver dem
- Kom de halverede jordbær, vaniljesukker og sukker i en minihakker og blend det til mos
- Stilles på køl
Koldskål
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud
- Mas kornene sammen med lidt af sukkeret, så de skilles
- Pisk æggeblommer og vaniljesukker til en luftig æggesnaps
- Tilsæt den kolde jordbærmos og pisk let
- Tilsæt tykmælk og kærnemælk mens der piskes
- Afkøles i køleskabet inden servering
Og så er der vist ikke mere at sige end HAPS og god fornøjelse!

Forrige
Jordbærmos: Babyvenlig

Nyere
Hvad skete der lige?
Du vil muligvis også synes om

Min fødselsberetning II – hurtig, smertefuld og det hele værd
24. august 2020
Hvad så nu?
24. august 2020